Náš příběh

Firmu Vivoro s.r.o. jsme začali provozovat v roce 2021 a náš hlavní výrobek je právě kombucha s názvem "ŽIVÝ ČAJ".  Za kvalitou naší kombuchy si stojíme. Výroba se nedá se nijak uspěchat nebo ošidit, aniž by utrpěla kvalita produktu. Proces kvašení prostě chce svůj čas a přesně naplánovaný postup. Od roku 2018, kdy jsme vyrobili první kombuchu, se nám ji podařilo dopilovat téměř k dokonalosti :)

Obrovská poptávka a velmi pozitivní recenze od našich stávajících odběratelů, nás velmi motivují k tomu, abychom ze sebe vydávali maximum. Právě tyto faktory byly další důvod, abychom spustili tento E-Shop.

Proces výroby

Naše kombucha prochází dvěma fázemi fermentace. Neobsahuje žádné konzervanty, dochucovadla, či jiná umělá aditiva. Výrobek nedosycujeme pomocí CO2 a nepřidáváme žádný cukr navíc. Bublinky v našich výrobcích jsou vytvořeny čistě jen přírodním kvasným procesem a cukr je zde obsažen pouze proto, že je nezbytnou součástí fermentačních procesů.

Je ideálním nápojem nejen pro sportovce. Jedná se o kvašený čaj, který má při pravidelné konzumaci mnoho pozitivních účinků především na náš mikrobiom a patří mezi ideální probiotické zdroje.

Roky testování

Oficiálnímu zahájení výroby předcházely dva roky testování a zkoušení nových receptur, abychom nyní mohli zákazníkům nabídnout s čistým svědomím kombuchu, za kterou se nejen nestydíme, ale jsme na ni pyšní.